pátek 5. srpna 2011

VIDEO nefrčí

Chtěla sem vám udělat radost videem, ale nějak to prostě nefrčí =/ Nahrává se asi už 100 let, ale doufám, že zítra už to půjde. Nějaké rady, jak to sem nahrát rychle, spolehlivě a rychle?!:D :))) Tak aspoň nějaký post, dnešek byl príma, dohodla sem si brigádu s kamarádkou, doufám, že to bude sranda, ale pořád je to práce, tak nevím =/ :D ... Cesta do hotelu, kde budeme je celkem dlouhá, lesní a hodně do kopce, sem turisty, ale né můj, ale při oddechu byl čas na focení, takže něco málo :)







Na to jak ráno bylo krásně k večeru začalo pršet a já totálně zmokla a musela si půjčit oblečení od kamarádů, myslím, že tenhle outfit by ti více závislý na módě nemuseli zkousnout, takže radši zaklapnout notebooky, vypnout obrazovky a spát, pro odvážlivce ruce na břicho a smějte se :D:) Ale nebojte, je to jen španý vtip, ikdyž dlouho sem si nevyrazila do města v něčem tááákhle moc pohodlném, občas se to prostě může :))))

 Hezkou noc a zítra snad to videoo :)))

1 komentář:

  1. skvělé fotky a na pohodlí občas nedám dopustit, takže mě outfit určitě nevadí a nebudu kvůli němu zaklapávat notebook:D

    OdpovědětVymazat