pondělí 1. srpna 2011

BOOT (DANCE) CAMP *

Je to jedna z nejlepších věcí, která se každý rok opakuje!! Naprostý odpoutání od internetu, radií, zpráv a všeho, boože, jak já to miluju, škoda, že trvá jen 14 dní :)))) Nejdřív bych vám chtěla představit naše lektory :

1) Kateřina Malá

Naše Malá velká jednička, Káťa je dcerou zakladatelky naší taneční školy, učí tančit v Dance Perfectu (moderní tanec, modern jazz), takže je převážně v Praze a my si vážíme, každý chvíle, kterou nás učí, protože je úžasná!:)))

2) Pavlína Rézová
Pavlínka známe teprve dva roky a nikdo nás neumí vyřídit tak jako ona! Bydlí stejně jako Káťa v Praze a učí tančit v základní umělecké škole v Klecanech ( pardon, jestli kecám, snad ne). Byla součástí  Pražské muzejní noci (viz. fotka v článku předtím). Jinak nechápu, kde Pavlínka pořád bere tolik energie!:)

3) Rosťa Šrom
Narozdíl od jiných lektorů, kteří s námi strávili týden, nebo celých 14 dní, nás Rosťa učil jen jeden víkend ( Jaká škoda!!!!=/) Bydlí také v Praze a učí v Dance Perfectu (jazz dance, modern dance, musical dance, zumba). Hodiny jsou strašně zábavné, ale na naprosto profesionální úrovni, prostě paráda!:)

4) Sára Puchowska
Sára nás učí už několikátým rokem, naučila nás základy hip-hopu, ale letos jsme se věnovali spíš moderně a jazzu, zkoušeli jsme i jive ( no, popravdě to nebyl náš šálek kávy, ale poprali jsme se s tím docela statečně :D). Sára učí taky v Praze, takže nás taky bohužel moc často neučí, což je škoda, protože má svůj osobní kouzelnej styl :)

5) Markéta Jandová
Naše balerínka :)) Markétka nás učila klasický balet, je nádherná, má úžasnou techniku a umí nám vysvětlit všechno, co nechápeme nebo nám nejde ( všechno :D). Markétka je skvělá prostě!:)

6) Dana Malá
Zakladatelka naší taneční školy, šéfka všeho!!:)))) Obdivuhodnějšího člověka těžko hledat, všechno, co pro nás dělá, je neuvěřitelný :) Normálně v hodinách přes rok nás učí balet, modernu i lidovky, ale na táboře pouze Lidové tance :))

Teď pár fotek z našich tanečních hodin ( žádný make-up, tepláky, příšerný vlasy - prostě pohodička :)))













Fotky z FF Vysoké Vary (1. týden) a Carnevalu (2. týden)
FF
 Ďáblice - Dana Malá :), Bíla labuť, Minnie, Marfuša :D, nic mi nikdy nesedlo líp :D:), Fantom Opery, Tweedledee a Tweedledum :D





 Carneval:

Řekněme, že zelený krepák nebyl :D a nikdy nebudu jako Dakota, ale stejně jsme si to užili asi nejvíc, protože ten film je prostě nejlepšííí!!!*

Další fotky jsou z lesa, různých párty na pokojích a závěrečné discotéky :D:)))




 Krásných 14 dní, děkuju všem a hlavně mojí roommate Janííí**

3 komentáře:

  1. skvělé fotky, opravdu sis to musela užít a váš tábor vypadá zajímavě. Ale stejně dávám radši přednost street dancu i když jsem 12 let tancovala modernu a scénický tanec:)

    OdpovědětVymazat
  2. Muselo to být super, ale na tanec jsem nikdy nějak nebyla.

    OdpovědětVymazat