pondělí 21. února 2011

It's been a while...

It's been a while since i posted my last post... I was ( tried to be) far far away from internet and relaxed. But i guess i'm not that kind of person, who can just lying and doing nothing. I'm active, okey maybe hyperactive so i like to doing something and stop thinking about world and everything. That's the way how i can relax. So between watching tv and getting crazy, i had wonderful idea... I went for a walk... At first i got ready, prepared my walking and super ugly shoes and warm outfit and went far far away. I started at our pension and wanted to get home. It's about 14 kilometres. I took me 2 hours with photoshooting, so i'm really proud of myself. And it gave me super cool feeling and i relaxed like i didn't for a really long time. Altough i'm ready only for going sleep, but i feel really happy and satisfied. You have to try it sometimes too :)...

Už je to nějaká chvilka, co sem postla poslední příspěvek, bylo to proto, že sem se chtěla trošku odpoutat od internetu a všeho a relaxovat, alespoň trochu a užít si klid. Ale asi prostě nejsem člověk na válení a nicnedělání, já si daleko víc odpočinu u nějaký činnosti. Sem divná. Ale každopádně ,mezi koukáním na televizi a zblbnutím z ní, sem dostala super nápad - jít se projít. nejdřív sem si připravila svoje ošklivý pohorky, vážně nejsem fanda pohorek, ale v ničem jiným bych neušla 14 km. Ale pohorky mi pomohly a já tuhle trasu zdolala za 2 hodiny, i s focením :)) Takže sem náležitě pyšná a krásně odpočinutá, i když sem zralá jen na postel , horkou vanu už mám za sebou. Ale už dlouho sem se takhle spokojená necítila, měli byste to zkusit občas taky... Ann ;))

I'll show some of my WALK TRIP pictures. Here we go!
Ukážu vám pár obrázku z CHVÝLETU ( nevím, jak to napsat nějak nezdlouhavě a přitom tak, aby to dobře znělo. Tohle zní strašně, takže kdyby vás něco napadlo, určitě napište) ... Už jdeme na to!
 :dd Oh God... 
 Lost "highway"

 ♥



 V půlce cesty :)

 Would you like to ice - skate for a while?




 Tohle bylo velký lákadlo!!! :d
 Hele mami, srnka na silnici 






Má to něco do sebe, ty hory :)))))

4 komentáře:

  1. Krásné fotky! Je to fajn mít někdy zrovna takový relax ,-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky :)) Sluší ti to :))

    OdpovědětVymazat
  3. pekny fotky !
    na mem blogu probiha giveaway,zucastnis e jestli chces :)
    www.vanillalipstick.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. krasne fotky, obzvlast v tom snehu ;)

    OdpovědětVymazat